Skip to main content

E-mail: kontakt@svartdyssell.dk  Tlf. man-tors 7-16 og fre 7-14.30  - 73 70 63 02

Tag og facade

Vi er specialister i opførelsen, reparation og vedligeholdelse af tagkonstruktioner og træfacader. Sikre din bolig mod skader. 

 

​Svart Dyssell Aps hjælper dig med udbedring af tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr.

Med jævnlige mellemrum bør man få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan sparre dig for unødige bekymringer. Ved at forbedre ventilation, kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktioner.

Nyt tag?

Der er mange hensyn at tage, når du skal vælge et nyt tag. Du skal finde ud af, hvilke udtryk du ønsker – men også prisen, holdbarheden og den eksisterende tagkonstruktion spiller ind.

Først og fremmest er det vigtigt at tage den rigtige beslutning, når du skal vælge nyt tag. Den billige løsning, kan på længere sigt være den dyreste. Vi ved at der er mange spørgsmål, når der skal laves nyt tag. Derfor tilbyder Svart Dyssell Aps en gratis kvalificeret rådgivning, før du træffer den rigtige beslutning.

Ny facade?

Ser din gamle facade ikke pæn ud længere, eller ønsker du at skifte stil på dit hus, står vi klar med rådgivning omkring dette.

Få et tilbud på din opgave!

Vi står klar til at hjælpe med netop din byggeopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 48 timer på hverdage.

Det siger vores kunder