Skip to main content

E-mail: kontakt@svartdyssell.dk  Tlf. man-tors 7-16 og fre 7-14.30  - 73 70 63 02

Køkken og bad

Vi er alle forskellige og har forskellige ønsker, prioriteter og behov – også når det gælder et nyt køkken eller bad. Vi sikre at dine ideer udført perfekt. 

Nyt køkken?

Køkkenet spiller en større og større rolle i boligen. Her samles familie og venner, når der skal kokkereres og spises.

Det er derfor vigtigt, at man indretter køkkenet, så familien får mest mulig ud af familiens store hyggerum.

Vi har stor erfaring med installation af køkkener, og giver gerne gode råd og tips, når det kommer til valg af materialer, funktionalitet og stil.

I dagens Danmark er køkkener mere åbne, ligesom det er vigtigt, at kigge på boligens andre rum og stilarter når man skal vælge nyt køkken.

Vores erfaringer med flere af Danmarks førende leverandører af køkkener betyder, at vi følger udviklingen af køkkentrends. Derfor får du en kompetent og professionel rådgivning, når du skal realisere dit drømmekøkken.

Nyt badeværelse?

​Går du og drømmer om at få et nyt badeværelse, så tag os med på råd og få inspiration til, hvordan du kan realisere drømmen inden for dit budget.

Der er mange ting, som skal planlægges og eksekveres blandt forskellige faggrupper, når man laver nyt badeværelse. Det kræver en erfaren totalentreprenør, og det kan vi påtage os.

Det betyder, at vi koordinerer og laver aftaler med de forskellige firmaer, som skal ind over opgaven undervejs, hvilket sikrer en god og effektiv byggeproces. Desuden har vi flere dygtige samarbejdspartnere, som vi kan bruge på projektet, hvis du ønsker det.

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit projekt, og savner du inspiration, kommer vi gerne med gode råd til, hvordan vi kan skabe et fantastisk nyt badeværelse til dig.

Her kan du også få et overslag på pris, og vi udfærdiger også gerne et uforpligtende tilbud. Ring for yderligere information på telefon 73 70 63 02 eller kontakt os her

Få et tilbud på din opgave!

Vi står klar til at hjælpe med netop din byggeopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 48 timer på hverdage.

Det siger vores kunder