Skip to main content

E-mail: kontakt@svartdyssell.dk  Tlf. man-tors 7-16 og fre 7-14.30  - 73 70 63 02

Microcement til køkken, badeværelser og vådrum

Nye muligheder med microcement

Trænger du til et helt nyt look på dine vægge eller gulve? Microcement eller silkecement som det også kaldes er blevet et populært valg i boligindretning og design. Det giver et råt og urbant look, der er meget populært nu, specielt fordi det samtidig er meget holdbart. 

Ønsker du et nyt gulv i fx køkkenet, bryggerset eller badeværelset, og en flot, holdbar og billigere løsning end at skifte det hele ud, så kan microcement være en god løsning for dig.Udover at du kan vælge mellem mange farver, så spare microcementen dig en del omkostninger set i forhold til at hyre en murer til at fjerne de gamle fliser og lægge et nyt. 

Det kan lægges på stort set alle overflader, og sikrer en glat og ensartet smuk overflade, der er let at rengøre, både i badeværelser, køkkener og andre steder hvor du ønsker et nyt nordisk  look.

Nyt look på badeværelset med microcement

Et af de steder hvor vi oftest lægger microcement, er på badeværelser, hvor kunden ønsker at opfriske rummet og skjule gamle triste fliser. Her gør microcement en kæmpe forskel både i forhold til design og fede farver men også naturligvis også forde det typisk kun koster en brøkdel ift. en normal badeværelsesrenovering. 

Steder vi ofte laver microcement

  • Gulve i beton med nordisk look, god komfort og høj slidstyrke 
  • Trapper i beton look, som er nemme at rengøre 
  • Glatte vægge med naturligt spil som i beton 
  • Badeværelser og vådrum 
  • Køkkengulve i microcement 

Få et tilbud på din opgave!

Vi står klar til at hjælpe med netop din byggeopgave. Skriv til os og vi vender tilbage inden for 48 timer på hverdage.

Det siger vores kunder