Skip to main content

E-mail: kontakt@svartdyssell.dk  Tlf. man-tors 7-16 og fre 7-14.30  - 73 70 63 02

CERTIFICERET PARTNER

Vi har indgået et partnerskab med en række virksomheder og kan derfor tilbyde dig ekstra god service og priser på deres ydelser. 

Effektive akustikløsninger

Effektive akustikløsninger

Slip af med dårlig akustik

Igennem Rockfon tilbyder vi vores kunder komplette loftløsninger, der kombinerer akustikplader af stenuld med skinnesystemer og diverse tilbehør. 

Deres loftsystemer er en hurtig og enkel måde at skabe smukke rum, der er behagelige at opholde sig i. Vi sikre en optimal installation og stor holdbarhed.

Akustikpladerne beskytter mennesker mod støj og spredning af ild, og bidrager samtidig til en bæredygtig fremtid

Effektive akustikløsninger

Kvalitets døre

Få kyndige råd og vejledning

Der findes utallige muligheder, når det kommer til valg af døre i hjemmet, og det kan være svært at gennemskue, hvilken dør der passer bedst til lige præcis dine behov og dit hjem.

Ønsker du f.eks. at døren skal udfylde en bestemt funktion? Skal den passe ind i en bestemt indretningsstil? Eller ønsker du at optimere akustikken i dit hjem og holde generende støj ude?

Alt dette og meget mere kan lade sig gøre med døre fra SWEDOOR 

fremtidens skrue fundament

Skruefundamenter

Et klimavenligt alternativ

Når du skal fundere mindre byggeprojekter, som skur, terrese og f.eks carport, så er skruefundamentet den ideelle løsning. 

Skruefundamenter er lige så stærke og sikre som beton, når de vælges rigtigt.

De har den fordel, at installationen ikke ødelægger haven eller grunden, fordi det ikke er nødvendigt at grave. Der spares mange vognlæs jord og beton – selv ved mindre fundamenter.

Det giver dig kvalitetssikre produkter ogbedre installationer.

Velux dagslys rådgiver

Få professionel rådgivning

Som certificeret VELUX dagslys-rådgiver tilbyder vi rådgivning om alle Velux produkter.

Vi giver altid et gratis tilbud på dine velux vinduer og kan rådgive om både deres produkter og hvordan du bedst får et godt lysindfald og indeklima i boligen.

VINDUER der passer til DIT HUS

DANSK BÆREDYGTIGHED

Uanset hvilken type, valget falder på, vil du få KPK’s høje kvalitet af vinduer, som er udviklet gennem mange års erfaring og nøje udvalgte råvarer og processer.

Har du i dag ældre vinduer, vil nye energivenlige vinduer give en øget komfort, et bedre indeklima og ikke mindst en besparelse på varmeregningen.